erilaisia ihmisiä, pyörätuoli
Teemailta

Salka Salkoharju: Neuromoninaisuus - mitä se on?

Teemaillassa käsitellään neuromoninaisuuden merkitystä työelämässä. Neuromoninaisuus kattaa 15-20% maailman väestöstä ja sen ymmärtäminen voi tuoda uusia mahdollisuuksia ja ratkaisuja työpaikalle. Tässä webinaarissa opit, miten neuromoninaisuus voi parantaa työpaikkasi inklusiivisuutta ja tuottavuutta. Tule mukaan lisäämään tietoisuutta ja luomaan yhdenvertaisempaa työympäristöä!

Ilmoittautuminen päättyy 05.09.2024

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä

05.09.2024

Aika

17:00-18:30

Paikka

Zoom-webinaari

Teemat

Hyvinvointi

Kieli

Suomi

Mitä neuromoninaisuus on ja miksi sen tunnistaminen on tärkeää?

Neuromoninaisuus viittaa ihmisten aivorakenteen ja ajattelutapojen monimuotoisuuteen, kattaen erilaisia neurologisia tiloja. Neurokirjon ominaisuuksia tarkastellaan teemaillassa syvemmin eri näkökulmista. Neuromoninaisuuden tunnistaminen on olennaista inklusiivisen, innovatiivisen ja tuottavan työympäristön luomiseksi sekä yhdenvertaisuuden edistämiseksi ja syrjinnän vähentämiseksi. Tietoisuuden lisääminen neuropoikkeavuudesta auttaa poistamaan ennakkoluuloja, parantamaan ymmärrystä erilaisista tarpeista ja vahvuuksista ja sitouttaa työntekijöitä omaan työympäristöön.

Teemaillassa käsiteltäviä aiheita ovat mm.:

  • ADHD, autismikirjo, dyslexia ja tourette työelämässä
  • Case-esimerkkejä neuromoninaisuuden tunnistamisesta ja tukemisesta työpaikalla
  • Neuroinkluusio: mitä se on ja miten se toteutuu?
  • Neuroesteetön viestintä ja kommunikointi
  • Käytännön vinkkejä ja mukautusehdotuksia neuropoikkeavien työntekijöiden tukemiseksi

Ohjelma:

16:50 Webinaari-alusta avautuu
17:00 Teemaillan avaus
17:05 Keynote: Neuromoninaisuus – mitä se on? Salka Salkoharju
18:05 Q&A -osio
18:30 Teemailta päättyy

Salkoharju Salka

Salka Salkoharju

Salka Salkoharju toimii neuroinkluusiopäällikkönä ja koulutusjohtajana Unicus auticonissa, maailman suurimmassa neurokirjoenemmistöisessä yrityksessä. Yrityksessä on 600 työntekijää, joista yli 500 on neurokirjolla, mukaan lukien Salkoharju itse. Hän on tutkinut neuromoninaisuutta kansainvälisesti ja kouluttanut suuria organisaatioita aiheen parissa. Salka kehittää työelämäkulttuuria, jossa tunnistetaan ja hyödynnetään yksilöiden vahvuuksia, ja jossa jokainen saa tulla nähdyksi omana itsenään. Hänen tutkimustyönsä ja laaja kokemuksensa tarjoavat syvällisen ymmärryksen neuromoninaisuuden merkityksestä ja mahdollisuuksista.

Ilmoittautuminen päättyy 05.09.2024